Acasă Nova TV

Vandali de Mediaș | A smuls un indicator dintr-o intersecție și l-a aruncat

1063

Un tânăr din Mediaș a smuls un indicator dintr-o intersecție și l-a aruncat.

În dimineața zilei de 09.07.2016 polițiștii locali au constatat faptul că un indicator rutier era abandonat pe spațiul verde al unui bloc de locuințe aflat în imediata apropiere a intersecției străzilor Lucian Blaga și St. L Roth.

,,Procedând la verificări s-a constatat faptul că indicatorul respectiv a fost smuls de pe scuarul amplasat în intersecția susmenţionată. Analiza imaginilor surprinse de camerele video amplasate în zonă a relevat faptul că un grup de mai multe persoane necunoscute au tranzitat intersecția în noaptea de 08/09.07.2016, în jurul orelor 4:50, iar una dintre persoanele de sex masculin din grup a smuls indicatorul pe care ulterior l-a abandonat.

În data de 19.07.2016, polițiștii locali au identificat persoana care a mutat, fără drept, indicatorul rutier, stabilind faptul că aceasta are domiciliul pe raza municipiului Mediaș. În speță au fost aplicate prevederile legale specifice privind sancționarea persoanei vinovate și recuperarea prejudiciului produs” se arată într-un comunicat al Poliției Locale Mediaș.

Foto: Facebook|Poliția Locală Mediaș

Banner EximTur