Acasă Nova TV

Toate șantierele vor fi luate la verificat | Nicio problemă la pasarela CFR

1220

Pasarela peste calea ferată va fi gata cu două luni mai devreme, decât era prevăzut iniţial. Acest lucru a fost confirmat de primarul Gheorghe Roman, care a vizitat în această dimineaţă şantierul din apropierea Gării Mediaş. La ora actuală, conform direcţiei tehnice din cadrul primăriei, stadiul lucrării este de 50%.

Artera pietonală care leagă zona centrală a municipiului, de cartierele Geamuri şi Vitrometan, a intrat în reparaţie capitală la începutul lunii mai, datorită stării avansate de degradare. Termenul de finalizare stabilit a fost luna noiembrie, dar constructorul va încheia cu două luni mai devreme. Primarul Gheorghe Roman a inspectat astăzi şantierul şi a anunţat că elevii vor putea folosi pasarela odată cu începerea anului şcolar.

Şeful Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Mediaş, Daniela Puşcaş, s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor efectuate până în acest moment. Practic mai sunt de executat hidroizolaţiile şi turnarea covorului asfaltic, dar racordurile cu cele două zone deservite.

Costurile de reabilitare a pasarelei peste calea ferată se ridică la un milion de lei, bani proveniţi din bugetul local al municipiului Mediaş.

Banner EximTur