Acasă Sibiu

Sibian depistat cu bani falși, băut și fără permis | VEZI amănunte

367
proces verbal agent politie

Un sibian a fost depistat cu bani falși, băut și fără permis.

În dimineața zilei de 23 iulie, în jurul orei 0900, polițiștii Biroului Rutier Sibiu aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control în trafic, pe strada Șureanu din municipiul Sibiu, un autoturism al cărui conducător auto era bănuit că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

,,În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul care conducea mașina, un sibian în vârstă de 34 de ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au identificat asupra bărbatului mai multe bancnote de 200 de lei, suma totală fiind de 10.800 de lei, existând suspiciuni că acestea ar fi false.

In continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier (art. 335 și art. 337 cod penal) precum și art. 313 și 317 cod penal, respectiv punerea în circulație de valori falsificate și falsificare de instrumente oficiale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 24 iulie a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile (24.07.2016 – 21.09.2016) cu interzicerea părăsirii municipiului Sibiu” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.

Banner EximTur