Acasă Nova TV

Reacții după +500% la impozit | Centralele dezafectate își schimbă destinația

1541

Situaţia dezastruoasă în care se află centralele termice dezafectate din municipiu va fi remediată. Cel puţin asta au promis proprietarii la întâlnirea avută cu edilii municipiului. Mai mult, au avansat termen clare şi au prezentat primăriei, proiectele pe care le au în vedere pe respectivele locaţii.

Ştirile NovaTv v-au prezentat starea centralelor termice care prezintă adevărate focare de infecţie iar astăzi am găsit singurul exemplu pozitiv, … în cartierul Gloria.

Locuitorii din cartierul Gloria ne-au declarat că centrala din zonă a fost curăţată zilele trecute, după aproape 15 ani în care se transformase într-un adevărat focar de infecţie. Somat de autorităţile locale, proprietarul clădirii a trecut la igienizarea zonei aflată în apropiere de Şcoala Naţională de Gaz.

Gheorghe Roman MediasPrimarul Gheorghe Roman a anunţat în această dimineaţă că proprietarii de clădiri şi terenuri neîngrijite vor avea impozitul majorat cu până la 500%, aşa cum prevede noul cod fiscal.

La întâlnirea avută cu proprietarii de centrale termice dezafectate, au fost stabilite termenele de rezolvare a situaţiei şi au fost prezentate proiectele de schimbare a destinaţiei acestora în locuinţe sau spaţii comerciale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.