Acasă Nova TV

Prea mulți câini | Gălăgie, mizerie și vecina de la parter care le dă de mâncare

1634
DISTRIBUIȚI

Situaţie disperată în zona străzilor Sadu şi Vidraru din cartierul Vitrometan.

Câini vagabonzi, hrăniţi de locatarul unui bloc din zonă îşi fac veacul prin parcul şi zonele verzi de lângă blocuri. Locatarii se plâng de mizeria şi gălăgia pe care o fac şi spun că deşi s-au făcut numeroase sesizări, autorităţile locale nu au luat nicio măsură.

Conform locatarilor de pe strada Vidraru sunt zile când în respectiva zonă se adună până la 20 de câini fără stăpân. Unul din locatarii blocului, ce locuieşte la parter, întreţine această stare prin faptul că hrăneşte câinii, altul adăposteşte o parte dintre ei în garaj, dar atunci când e vorba despre curăţenie sau gălăgia pe care o fac, nu interesează pe nimeni.

Ştirile NovaTv au stat de vorbă cu locatarii din zonă, care cer autorităţilor să intervină pentru ca lucrurile să revină la normal.

Conform unor surse din cadrul primăriei Mediaş, începând cu data de 1 august va funcţiona din nou un centru de ecarisaj la nivelul municipiului. Autorităţile speră ca astfel să rezolve problema câinilor vagabonzi din Mediaş

Banner EximTur
  • Marius

    Prefer 20 de caini vagabonzi decat 20 de tigani prin centrul orasului!

  • Birsan Bianca

    Măi oameni limitați, care din păcate sunteți vecinii mei, încetați să mai gândiți la un nivel atât de jos. Nu „doamna de la parter” e cauza pentru care există atât de mulți câini vagabonzi. Voi sunteți cauza. Voi ăștia care o înjurați toată ziua pe această doamnă și aruncați cu pietre și cartofi după câini, în loc să vă spuneți nemulțumirile adevăraților responsabili. Orașul e plin de câini, țara e plină de câini, nu doar strada Vidraru. Încercați să vedeți un pic mai departe de curtea vecinului, extindeți-vă orizontul. Ce se întâmplă în cartierul acesta, e ceea ce se întâmplă în toată România. Ne certăm între noi, în timp ce responsabilii stau în scaunele lor confortabile, mulțumiți ca proștii încă nu s-au deșteptat.