Acasă Nova TV

Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în bunul mers al evenimentului

764
DISTRIBUIȚI

În această dimineaţă la sediul PrimărieI Mediaş, conducerea Direcţiei de Cultură s-a arătat mulţumită de felul cum s-a derulat de ediţia din acest an a festivalului Mediaş Cetate Medievală, considerând că evenimentul a fost o reuşită.

Primarul Gheorghe Roman a apreciat pozitiv implicarea autorităţilor în buna desfăşurare a evenimentului.

Festivalul Mediaş Cetate Medievală – Târg de meşteşuguri vii, şi-a consumat la sfârşitul săptămânii trecute episodul 12. Anul acesta, organizatorul, Direcţia de Cultură a Primăriei Mediaş a oferit publicului prezent o serie de evenimente în premieră ceea ce a făcut ca ediţia din acest an să fie mai atractivă, pentru toate categoriile de vizitatori.

Cifre concrete despre festival vor fi date publicității în zilele următoare.

Banner EximTur
 • Nicu

  Incet,incet,incepe sa se contureze actiunile lui Roman si asta in beneficiul nostru.Sa nu uitam totusi de starea deplorabila in care a lasat Neamtu primaria si orasul. Nu are nicio scuza ca era toata ziua beat mort,iar sleahta din primarie isi facea de cap. Sa speram ca Roman si noua lui echipa vor reusi sa readuca Mediasul in randul oraselor fruntase,dar asta nu se va pute realiza cu franele si zazaniile pe care organizatia criminala psd,prin ilustrul Arcas le arunca cu rautatea si cretinismul specific psd-ului!

  • Marius

   incepe sa miste lucrurile in oras dl primar, ceea ce-i foarte bine.
   Pe neamtu(icã) nu-l vedeam asa preocupat de problemele din oras, dadea cate un inderviu numai cand se sesiza televiziunea novatv sau presa locala, in rest sedea tolanit la primarie, bine-mersi cu sticla de whiskey sub birou!