Acasă Nova TV

Mediaș Cetate Medievală 2016 | Calitativ mai bine anul acesta

602

Festivalul Mediaş Cetate Medievală – Târg de meşteşuguri vii, şi-a consumat la sfârşitul săptămânii trecute episodul 12.Anul acesta, organizatorul, Direcţia de Cultură a Primăriei Mediaş a oferit publicului prezent o serie de evenimente în premieră ceea ce a făcut ca ediţia din acest an să fie mai atractivă, pentru toate categoriile de vizitatori. Tot cu această ocazie au fost deschise publicului toate turnurile cetăţii.

Deschiderea oficială a festivalului Mediaş Cetate Medievală a avut loc sâmbătă după amiaza în Piaţa Regele Ferdinand. Cu puţin timp înainte la sediul Primăriei Mediaş a avut loc o scurtă conferinţă de presă, la care au participat prefectul de Sibiu Cristian Roman, vicepreşedintele Cj Sibiu Marcel Luca şi administratorul judeţului Sibiu Constantin Şovăială
Primarul Municipiului, Gheorghe Roman a deschis oficial cea de-a 12-a ediţie a Festivalului Mediaş Cetate Medievală – Târg De Meşteşuguri Vii.

Un moment important şi mult aşteptat a fost deschiderea pentru public, a turnurilor renovate ale cetăţii. Parada de deschidere , din acest an, a înconjurat toată cetatea Mediaşului, începând din Piaţa Regele Ferdinand, prin cartierul După Zid, Turnul Forkesch şi revenire în zona centrală. Unul dintre cele mai interesante momente ale festivalului Turnirul Cavaleresc, s-a desfăşurat la Şcoala Sportivă.

Banner EximTur