Acasă Sport

Liga 1 începe sâmbătă | Gaz Metan surpriza plăcută a campionatului

410

Gaz Metan Mediaş va încerca să fie una dintre surprizele plăcute ale noii ediţii de campionat în LIGA 1.

Preşedintele clubului, Ioan Mărginean, a declarat într-o conferinţă de presă că lotul actual de jucători îi dă încredere că nu vor fi probleme pe parcursul sezonului. În prima etapă, sâmbătă de la ora 18.30, Gaz Metan va întâlni ASA Tg Mureş.

Nouă transferuri a făcut Gaz Metan pentru această ediţie de campionat, dintre care trei jucători nu au mai evoluat la Mediaş, Mircea Axente de la Tg Mureş, Sabin Lupu de la Pandurii şi sârbo-australianul Alexander Sasnik. Ceilalţi şase au revenit la echipa pe care au părăsit-o în Liga a doua sau mai devreme.

Preşedintele clubului, Ioan Mărginean, este optimist că antrenorul Cristian Pustai a făcut cele mai bune alegeri posibile în acest moment, pentru ca echipa să nu se mai confrunte cu pericolul retrogradării.

Ioan Mărginean a declarat la conferinţa de prezentare a lotului că în acest an obiectivul echipei este unul „elastic”. Preşedintele Gazului a mai spus că s-a realizat un parteneriat cu jucătorii care le permite acestora să fie premiaţi în funcţie de locul ocupat în clasament.

Banner EximTur