Acasă Nova TV

Grevă la Primăria Mediaș | Norma de hrană, vouchere de vacanță și salarii mai mari

895
DISTRIBUIȚI

Membrii sindicatului Federaţiei Naţionale din Administraţie vor întrerupe lucrul şi la Mediaş, marţi 5 iulie, între orele 8-9, ca urmare a declanşării conflictului de muncă la nivel naţional.

Principalele revendicări se referă la acordarea normei de hrană, a voucherelor de vacanţă şi majorarea salariilor de bază ale funcţionarilor publici şi ale personalului contractual din administraţia publică.

Printr-un comunicat de presă Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie îşi cere scuze tuturor cetăţenilor pe care-i deservesc salariaţii din administraţia publică locală, pentru acţiunea extremă la care a fost obligată să recurgă din cauza nepăsării Guvernului faţă de situţia la care au ajuns angajaţii din primării şi consilii judeţene.

Banner EximTur
  • Marius

    stiu sa-si ceara drepturile doamnele din primarie dar nu ele ar trebui sa fie primele cu salariile marite ci muncitorii de rand, ca ele au salarul destul de bunicel, cat trebuie sa ne rugam de ele sa ne dea o stampila (pt contract sezonier in germania) sau un aviz!!