Acasă Nova TV

DEMISIE | Secretarul municipiului Mediaș a renunțat

2733

Secretarul municipiului Mediaș, Maria Minea, și-a anunțat demisia în cursul acestei dimineți.

Maria Minea, a fost director al Direcţiei de Asistenţă Socială Mediaş  iar de la începutul lunii iunie 2009 a îndeplinit calitatea de secretar al municipiului Mediaş.

Maria Minea a fost numită la acea dată prin dispoziţia primarului, pentru o perioadă de 6 luni de zile, până în momentul în care postul a fost deblocat.

Până la această oră nu se cunosc motivele pentru care Maria Minea a demisionat, dar surse din cadrul primăriei au declarat că demisia era una așteptată, având în vedere schimbările de după alegerile locale din 5 iunie.

ACTUALIZARE

Contactată telefonic, Maria Minea a declarat că demisia vine în urma unor motive personale, fără a detalia aceste motive.

SIMONA PETRUTIUConform unor surse neoficiale, principalul nume vehiculat la ora actuală, pentru funcția de secretar al municipiului Mediaș este Simona Petruțiu, actualul consilier local din partea PMP.

Simona Petruțiu a intrat în Consiliul Local Mediaș în urma alegerilor din 5 iunie. Ea a ocupat unul din cele două locuri câștigate de PMP Mediaș.

Banner EximTur