Acasă Nova TV

4 străzi din Vitrometan şi cartierul Baron von Stromberg, 24 ore fără apă | VEZI amănunte

1012
TVA de 9% pentru serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare

Locatarii de pe străzile Vidraru, Fântânele, Sadu, Lotru dar şi cei din cartierul Baron von Stromberg au rămas fără apă sâmbătă dimineaţa.

Cauza o reprezintă o avarie apărută pe strada Lotru. Iniţial sistarea a fost până la ora 15:00, ulterior s-a prelungit până la ora 22:00, însă nu s-a reuşit remedierea problemei, motiv pentru care termenul a fost prelungit până duminică dimineaţa la ora 8:00.  Pentru locatarii din zona afectată, societatea Apa Târnavei Mari a adus un container cu apă potabilă în faţa Sălii Sporturilor.

,,Compania Apa Tarnavei Mari anunță prelungirea sistării furnizării apei pe str. Vidraru de la intersecția cu strada Blajului până la Podul Ighiș, strada Fântânele, Sadu, Lotru, cartier Baron von Stromberg în vederea remedierii unei avarii pe strada Lotru până mâine, 26.06.2016, ora 08.00. Utilizatorii afectați din zonă au la dispoziție un container cu apă potabilă amplasat în fața Sălii Polivalente din cartierul Vitrometan. Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat!” este anunţul operatorului de apă şi apă uzată.

ACTUALIZARE ATM Medias Duminica, ora 11.30
Compania Apa Tarnavei Mari anunță prelungirea sistării furnizării apei pe str. Vidraru de la intersecția cu str. Blajului până la Podul Ighiș, str. Fântânele, Sadu, Lotru, cartier Baron von Stromberg în vederea remedierii unei avarii pe str. Lotru până la data de 26.06.2016, ora 15.00.

Utilizatorii afectați din zonă au la dispoziție un punct de alimentare cu apă potabilă amplasat în fața Sălii Polivalente din cartierul Vitrometan.

Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.