Acasă Nova TV

Tânăr din Velţ fără permis, implicat într-o tamponare | VEZI amănunte

876
proces verbal agent politie

Un tânăr din Velţ fără permis, a fost implicat într-o tamponare.

Duminică după-amiază, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș, în cadrul activităților desfășurate pe DJ 142 B Bazna – Blăjel, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Evenimentul rutier s-a produs pe raza localității Blăjel, iar la fața locului polițiștii rutieri au constatat că un tânăr, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Velț, a condus autoturismul fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, fiind implicat într-o tamponare.

Totodată, în autoturism cu tânărul de 20 de ani se afla un bărbat de 26 de ani, care, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că i-a încredințat acestuia mașina spre conducere deși cunoștea faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredințarea spre conducere a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.