Acasă Nova TV

Un mopedist beat a intrat într-o maşină la Dârlos | VEZI amănunte

641

Un mopedist beat a intrat într-o maşină la Dârlos.

În data de 13 aprilie, în jurul orei 1520, în localitatea Dârlos s-a produs un accident rutier ușor, existând suspiciuni cu privire la faptul că unul din participanții la trafic implicați se afla sub influența băuturilor alcoolice.

,,Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au constatat următoarele: un bărbat de 46 de ani, domiciliat în Alma, în timp ce conducea un moped pe raza localității Dârlos, pe fondul stării de ebrietate în care se afla, a pierdut controlul asupra mopedului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 47 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș.

În urma accidentului rutier a rezultat avarierea celor două vehicule, precum și vătămarea corporală a mopedistului. Întrucât acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii rutieri continuă cercetările” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur