Acasă Nova TV

Un medieșean a omorât copilul (4) concubinei şi l-a topit în sodă caustică

5147

Un bărbat de 44 de ani a omorât copilul concubinei, un băieţel de doar patru ani, iar ca să şteargă urmele crimei i-a topit trupul într-un cazan cu sodă caustică, anunță Stiri de Sibiu.

Criminalul a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu și l-a prezentat astăzi în faţa instanţei cu propunere de arestare pentru omor şi profanare de cadavre.

Crima cumplită a avut loc în satul Zlagna acum trei ani, iar martoră la scenele cumplite a fost chiar mama copilului care, în cele din urma, l-a denunţat pe autorul omorului.

Pe lângă autorul omorului, un medieșean de 44 de ani, la fierberea copilului în substanţa toxică au mai asistat mama victimei şi alţi doi adulţi, fraţii acesteia, au precizat anchetatorii pentru stiridesibiu.ro

Autorul crimei este Z.A.(44) de origine din Mediaş. Bărbatul a cunoscut-o pe mama copilului omorât în Germania, în 2012, în timp ce lucra la un club de noapte. În urmă cu trei ani, cei doi au revenit în tară cu o săptămână înainte de Paşti, împreună cu copilul, şi şi-au cumpărat o casă în satul satul Zlagna, în nordul judeţului.

Foto: Facebook

În ziua tragediei, se aflau în vizită la ei şi rudele mamei. Potrivit anchetatorilor, cu toţii au recunoscut că băiatul a murit după ce a fost lovit şi că a două zi, după ce îl îngropaseră iniţial în bucătărie, l-au scos şi fiert într-un cazan in care au pus aproximativ 10 kilograme de sodă caustică.

Au tăinuit crima timp de trei ani. La fel ca şi în anul crimei, înainte de Paşti mama s-a hotărât să vorbească. Le-a motivat anchetatorilor ca a tăcut de teamă.

Anchetatorii nu au reusit sa mai dea nici de urmele cazanului în care a fost fiert copilul şi nici de alte probe. Autorul omorului a recunoscut însă în timpul audierilor că a fiert copilul în sodă, dar nu şi faptul că a l-a omorât.

Citește mai mult pe Stiri de Sibiu

Banner EximTur