Acasă Nova TV

Tânăr arestat în Mediaş pentru înşelăciuni prin metoda Accidentul | VEZI amănunte

1401
DISTRIBUIȚI

Un tânăr a fost arestat în Mediaş pentru înşelăciuni prin metoda Accidentul.

În data de 02 aprilie a.c., în jurul orei 15,20,  în municipiul Mediaş, o localnică în vârstă de 67 de ani a dat dovadă de o prezenţă de spirit remarcabilă, sesizând Poliţia Municipiului Mediaş în momentul în care a fost sunată pe telefonul fix de o persoană necunoscută care a încercat să o înşele folosind metoda ACCIDENTUL.

,,Din cuprinsul  convorbirii telefonice a rezultat că  persoana apelantă s-a prezentat a fi un colonel de poliţie din cadrul Poliţiei Mediaş comunicându-i victimei faptul că fiul ei a suferit un accident de circulaţie pentru care necesită a fi operat de urgenţă.

Imediat telefonul a fost preluat de un aşa zis „doctor” care a informat-o pe victimă că trebuie să plătească o sumă de bani pentru a-i fi salvată viaţa fiului său, stabilind de comun acord o anumită sumă de bani. După lungi discuţii în care victima a fost pusă în legătură şi cu presupusul fiu, care plângea să fie ajutat şi să-i dea toţi banii din casă pentru a fi salvat, părţile au convenit ca un „colaborator” să se prezinte la locuinţa ei să ridice banii.

Astfel, în jurul orei 17.20, la adresa victimei s-a prezentat  o persoană de sex masculin, care în momentul intrării în locuinţă a fost imobilizat de poliţiştii medieşeni.

S-a stabilit că este vorba de  un bărbat în vârstă de 28 de ani, în prezent domiciliat fără forme legale în judeţul Mureş, după ce a locuit o vreme în comuna Laslea, jud. Sibiu.

În urma cercetărilor, a rezultat că bărbatul este aceeaşi persoană care a primit o sumă consistentă de bani de la o altă victimă a înşelăciunii prin  metoda ACCIDENTUL, faptă săvârşită tot pe raza municipiului Mediaş, în data de 21 februarie a.c. .

Persoana în cauză a fost reţinută pe bază de ordonanţă, 24 de ore,  iar în data de 03 martie a.c., Judecătoria Mediaş a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la înşelăciune, respectiv tentativa la infracţiunea de complicitate la înşelăciune.

Bărbatul se află în prezent încarcerat în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Banner EximTur