Acasă Nova TV

Peste 400 elevi au făcut curăţenie generală la Copşa Mică | Galerie foto

514
DISTRIBUIȚI

Peste 400 elevi au făcut curăţenie generală la Copşa Mică.

Luni între orele 0900– 1100 elevii unităţilor de învăţământ gimnazial şi liceal copşene au organizat, în colaborare cu Primăria oraşului Copşa Mică, o amplă acţiune de ecologizare a oraşului în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel”.

,,Cei peste 400 de elevi, organizaţi pe echipe şi-au împărţit oraşul pe zone de acţiune, pe care le-au ecologizat exemplar. Înarmaţi cu mănuşi, saci menajeri şi multă veselie, elevii au reuşit, în timp de două ore, să adune o remorcă  plină cu saci de gunoi. În acelaşi timp au dat un exemplu pozitiv tuturor locuitorilor oraşului care, impresionaţi de entuziasmul copiilor, le-au sărit în ajutor.

Acţiunea a fost supervizată de cadrele didactice din unităţile de învăţământ locale, de reprezentanţi ai Primăriei, de pompierii voluntari ai SVSU Copşa Mică şi de poliţişti locali.

Deşeurile rezultate în urma acţiunii întreprinse de elevii oraşului şi pompierii voluntari au fost depozitate în trei zone ale oraşului timp de câteva ore, pentru a transmite un mesaj de sensibilizare către toţi cetăţenii oraşului Copşa Mică.

Mulţumim tuturor celor prezenţi la acţiunea de ecologizare care, în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel”, au decis să dea un altfel de exemplu şi au dat o mână de ajutor copşenilor pentru a întâmpina Primăvara cu un oraş mai curat” se arată într-un comunicat remis de către Primăria Copşa Mică.

Banner EximTur