Acasă Nova TV

Partidul Mişcarea Populară şi-a prezentat echipa pentru alegerile locale| VEZI prezentarea candidaţilor

1791

Partidul Mişcarea Populară mizează pe o echipă tânără în politică şi formată din profesionişti în mai multe domenii de activitate.

Formaţiunea şi-a finalizat lista de candidaţi la alegerile locale din luna iunie. Mişcarea Populară şi-a propus să facă politică în alt mod, cu respect faţă de cetăţeni, o administraţie locală transparentă şi performantă.

Partidul Mişcarea Populară şi-a prezentat echipa pe care mizează la alegerile locale din luna iunie. Aceasta este deschisă de Alex Oltean, candidatul pentru funcţia de primar, în timp ce Simona Petruţiu este propunerea formaţiunii pentru funcţia de viceprimar. Pe poziţia a treia este profesorul Ioan Aldea, iar pe poziţia a patra inginerul Marius Puflea care activează în domeniul gazelor naturale.

Lista de candidaţi la Consiliul Local continuă cu interpretul de muzică populară Narcisa Luncan Şimon, economistul Ionel Şerban care activează în sistemul financiar-bancar, Lucian Jeler, inginer în domeniul producţiei de mobilier, Ioan Pinciu, ambulanţier şi Ana Săteanu, administratorul unui loc de joacă pentru copii. Partidul Mişcarea Populară propune practic o echipă cu oameni care nu au mai făcut politică, dar sunt profesionişti în domeniile lor de activitate.

Partidul Mişcarea Populară va lansa săptămâna viitoare în mediul on-line şi un concurs intitulat ,,Mediaşul nostru’’.

Banner EximTur