Acasă Sibiu

Mai mulţi poliţişti din Sibiu, acuzaţi de abuz în serviciu

509

Reprezentanţii unei firme din Sibiu acuză mai mulţi poliţişti din cadrul IPJ Sibiu de abuz în serviciu, după o intervenţie la sediul unui fost restaurant, din zona istorică a Sibiului. Printre numele care apar în dosar se află şi cel al şefului IPJ Sibiu, comisarul şef Tiberiu Ivancea, scrie Adevărul de Sibiu.

Dosarele s-au deschis după ce anul trecut, mai exact în 24 februarie 2015, un incident a avut loc la un restaurant aflat în zona istorică a Sibiului. Spaţiul în care acesta funcţiona a fost închiriat de o firmă, care la rândul ei l-a subînchiriat unei alte firme, la care administrator special era, la momentul respectiv, unul din finii comisarului şef Tiberiu Ivancea, şeful IPJ Sibiu.

În urma unor neînţelegeri, contractul de subînchiriere nu a mai fost prelungit, iar spatiul a trebuit eliberat. Doar că, la eliberare, susţin reprezentanţii firmei care a subînchiriat, ar fi constatat distrugeri în spaţiu şi faptul că ar fi fost luate bunuri care nu ar fi aparţinut celor care eliberau imobilul. Mai mult, spun aceeaşi reprezentanţi, echipajele de poliţie sesizate prin 112 ar fi ajuns după 20 de minute, deşi spatiul respectiv se află extrem de aproape de sediul IPJ Sibiu.

Citeste mai mult pe Adevarul Sibiu

Banner EximTur