Acasă Sport

S-au bătut singuri | Gaz Metan la primul eşec din 2016 după 1-3 cu Chindia

418

Gaz Metan a înregistrat primul eşec din acest an după 1-3 cu Chindia.

Alb-negri au condus încă din debutul meciului prin golul lui Gavra însă s-au văzut egalaţi iar apoi depăşiţi pe tabela de marcaj pe fondul unei greşeli în apărare. Jucătorii lui Cristian Pustai au alergat apoi după egalare şi au mai primit un gol din lovitură de pedeapsă în finalul jocului.

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 3 atunci când Neagu a centrat în careu de unde Gavra a reluat din voleu sub transversală. Chindia a egalat în minutul 29 în urma unei erori în defensiva alb-negrilor. Crinel Stoica a lovit mingea cu capul de la unsprezece metri iar aceasta s-a dus lângă bara din dreapta lui Albuţ rămas spectator.

Oaspeţii au trecut în avantaj în minutul 57 atunci când Cherchez a profitat de o bâlbâială în defensiva gaziştilor, a pătruns în careu, a şutat la colţul scurt, mingea i-a trecut printre picioare lui Albuţ şi a intrat în poartă.

Alb-negri au forţat egalarea însă cei care au înscris au fost tot vizitatorii. În minutul 89, Neguţ a fost faultat de Neacşa în careu, iar Honciu a transformat lovitura de pedeapsă.

Banner EximTur