Acasă Sport

Gaz Metan începe play-off-ul din postura de lider | VEZI clasamentul actualizat

414

Gaz Metan începe play-off-ul din postura de lider.

Formaţia pregătită de tehnicianul Leo Grozavu a încheiat sezonul regulat cu 53 puncte. Rezultatele înregistrate cu FC Caransebeş şi FC Bihor Oradea au fost şterse tututor echipelor, astfel că au rămas 41 puncte. Acestea au fost înjumătăţite, astfel că s-a ajuns la 20,5 puncte care au fost rotunjite la 21, bornă de la care Gaz Metan începe bătălia pentru promovare.

Prima partidă va avea loc sâmbătă la Mediaş atunci când alb-negri vor întâlni ocupanta poziţiei a şasea CS Mioveni. Ulterior, gaziştii vor întâlni în deplasare FCM Baia mare, acasă FC Braşov, în deplasare UTA Bătrâna Doamnă şi pe teren propriu Chindia Târgovişte. Va urma apoi şi partea a doua a play-off-ului cu deplasări la Mioveni, Braşov şi Târgovişte, respectiv jocuri acasă cu Baia Mare şi UTA.

Prima clasată la finalul celor zece partide va promova în Liga întâi, iar ocupanta poziţiei a doua va disputa un baraj cu locul doi din cealaltă serie, iar câştigătoarea din dubla manşă va mai juca cu ocupanta poziţiei a 12-a din Liga 1.

 

Banner EximTur