Acasă Sport

Capăt de drum | Gaz Metan a pierdut la Galaţi după un meci spectaculos

210

Gaz Metan a pierdut şi ultima partidă oficială din acest sezon în deplasare la Galaţi, scor 98-105.

În primul sfert al confruntării ambele echipe au găsit destul de uşor drumul spre coş, astfel că s-au marcat peste cincizeci de puncte. Gazdele au avut un plus de trei puncte după zece minute de joc, pentru ca apoi până la pauza mare diferenţa să crească la zece puncte, scor 52-42. A urmat un sfert trei de mare luptă în care ambele formaţii au marcat câte douăzeci şi nouă de puncte, astfel că gălăţenii şi-au menţinut avantajul de la pauza mare.

Ultimele zece minute au fost unele foarte spectaculoase. Gaziştii au forţat revenirea, au câştigat sfertul dar au cedat în cele din urmă partida cu 105-98. Niksa Nikolic şi Vaidotas Peciukas au marcat câte 17 puncte pentru formaţia lor, în timp ce Gediminas Navickas şi Alin Andrieş au avut fiecare câte 16 puncte.

Înfrângerea de la Galaţi pune punct final unui sezon dezamăgitor pentru Gaz Metan. Din cele 32 de partide disputate în acest sezon, gaziştii au pierdut nu mai puţin de 27. Cu toate că a retrogradat din punct de vedere sportiv, echipa ar putea rămâne şi sezonul viitor în Liga Naţională dacă Federaţia Română de Baschet va decide să crească numărul de echipe de la 12 la 14.

Banner EximTur