Acasă Nova TV

Anchetă la Spitalul Mediaş | Mihai Petre despre banii daţi chirurgului Adrian Paştiu

4369

Un medieşean de 63 ani îi acuză pe medicii de la Spitalul Municipal că nu l-au operat pentru că l-a denunţat pe chirurgul Adrian Paştiu care i-a cerut mită.

Medicul respectiv nu doreşte să comenteze situaţia, iar conducerea Spitalului Municipal spune că pacientul nu a fost operat pentru că nu reprezenta o urgenţă, iar medicii au decis să nu facă acest lucru.

Mihai Petre un medieşean care locuieşte în cartierul Vitrometan trebuia să se opereze de hernie. Acesta spune a fost consultat şi programat de mai multe ori de căre chirurgul Adrian Paştiu pentru operaţie şi a plătit suma de 500 lei pentru o plasă care era necesară. Ulterior medieşeanul a sunat la linia anticorupţie şi a organizat un flagrant, în cadrul căreia i-a dat medicului suma de 400 lei. După flagrant, Mihai Petre a rămas internat în spital, însă nu a fost operat şi în cele din urmă a fost externat.

Conducerea Spitalului Municipal spune că bărbatul suferă de mai multe boli cronice însă viaţa sa nu a fost pusă în pericol, iar medicii chirurgi din cadrul instituţiei au decis că nu doresc să îl opereze având în vedere climatul de suspiciune creat de acesta şi faptul că orice complicaţie care ar fi apărut ar fi fost interpretată de pacient ca un gest de rea voinţă împotriva sa.

Banner EximTur