Acasă Nova TV

96 rutieri la Spring Classic Challenge Micăsasa | VIDEO ŞI DECLARAŢII

458

Cei mai buni ciclişti din ţară s-au întrecut la iniţiativa lui Timotei Păcurar în cadrul competiţiei Spring Classic Challenge la Micăsasa.

Cursa şi-a propus să redea participanţilor puţin din atmosfera celebrelor clasice desfăşurate în zona Italiei sau Flandrei. Participanţii au putut opta pentru unul dintre cele două trasee, unul de 41 kilometri cu o diferenţă de nivel de 330 metri, respectiv un traseu de 140 kilometri cu 1.300 metri diferenţă de nivel.

Timotei Păcurar, dublu campion naţional anul trecut, la Mountainbike maraton şi şosea, a lansat o provocare pentru ciclişti din ţară şi străinătate. Aproape o sută de rutieri au răspuns pozitiv şi au participat la prima ediţie a Spring Classic Challenge la Micăsasa.

Rutierii prezenţi au avut ocazia să pedaleze pe un traseu provocator de 140 kilometri, un tur desfăşurat în nordul judeţului Sibiu, sau pe un traseu mai scurt de 41 kilometri.

Pentru că reacţiile participanţilor au fost pozitive, Timotei Păcurar vrea să organizeze competiţia în continuare şi să o ducă la un alt nivel.

Banner EximTur