Acasă Nova TV

Mihai Macaveiu s-a întâlnit cu medieşenii din zona Hula veche | VIDEO

479
DISTRIBUIȚI

Mihai Macaveiu, candidatul social-democraţilor pentru fotoliul de primar a continuat seria de întâlniri cu medieşenii.

Una dintre acestea a avut loc miercuri după-amiază în zona Hula veche. 

Mihai Macaveiu s-a întâlnit cu medieşenii din dorinţa de a afla de la aceştia cu ce probleme se confruntă. Drumuri foarte proaste, impozite prea mari, curăţenia, programul prea scurt al mijlocului de transport în comun care deserveşte zona, au fost doar câteva dintre chestiunile prezentate de persoanele prezente la întâlnire.

Banner EximTur
 • Marius

  lasati parcurile si hintile dle macaveiu, axati-va mai mult pe infrastructura, modernizati toate soselele din oras ca ne facem de rusine. Cei mai fericiti oameni din oras sunt patronii de service auto,!!!
  creati mai multe cai de acces prin oras, reparati strada garii, pe varianta, iar la trecerea la nivel cu calea ferata de la mobila se face o coada prea mare, am si facut poza sa vada si primaria noastra cea „activa”.
  Am facut poza aproape de sensul giratoriu, iar in spatele meu mai erau cel putin 10-15 autoturisme care asteptau pana pe pod! E posibil asa ceva>?
  Construiti un viaduct prin care masinile sa traverseze fara a mai sta la bariera, pe deasupra caii ferate, iar trenul sa circule normal, la nivelul solului! o zi buna! Se poate, daca sau „investit” bani in parcuri, borduri si alveole in greweln cred ca mai prioritar este un viaduct/pasaj prin care masinile sa treaca peste calea ferata!!
  Poze fac de fiecare daca cand observ ceva ce poate fi schimbat inspre binele nostru! o zi buna!