Acasă Nova TV

Dan Voinea a demisionat din PNL şi Consiliul Judeţean | VEZI de ce

850

Dan Voinea a demisionat din PNL şi Consiliul Judeţean.

Acesta a decis să plece din partid, după ce cu câteva luni în urmă renunţase şi la funcţiile de conducere pe care le deţinea. De asemenea, Voinea a demisionat şi din Consiliul Judeţean.

Mai jos puteţi vedea comunicatul integral remis de către Dan Voinea.

,,In urma cu cateva luni, subsemnatul Voinea Danut Viorel, mi-am dat demisia din functiile de conducere ale PNL la nivel local si judetean. Gandul meu a fost acela de a privi oarecum din exterior, pentru a gandi mai limpede, decizii la care nu mai eram parte. Multe dintre deciziile luate de atunci si pana acum m-au determinat ca incepand cu data de astazi, 21.03.2016 sa va transmit demisia din acest partid avand motivatia DEZAMAGIRE.
Intre vorbe si fapte este o diferenta atat de mare incat vad ca acest drum conduce la o prapastie. Cei mai multi dintre membri nu merita sa umble pe un drum cu final incert dupa o munca foarte grea de ani si ani.Multi ar fi meritat,in urma muncii lor, sa nu fie lasati deoparte pentru persoane considerate valoroase ,(valoare pe care nu o neg!), insa a caror munca nu a avut rezultate in PNL Medias.
Imi intregesc decizia si cu aceea a demisiei din Consiliul Judetean Sibiu”.

Banner EximTur