Acasă Nova TV

Copil accidentat într-un parc mizerabil din Vitrometan| Galerie foto

1934

Un copil în vârstă de 7 ani a ajuns la Spitalul Municipal Mediaş după ce a căzut de pe un tobogan rupt în cartierul Vitrometan.

Incidentul s-a petrecut astăzi în jurul amiezii. De câteva zile toboganul mare reprezintă un real pericol în condiţiile în care podina de trecere este ruptă.

Băiatul s-a urcat pe tobogan, nu a observat problema, a făcut un pas în spate şi a căzut în gol. A ajuns apoi la spital unde a fost supus unor investigaţii medicale amănunţite.

În această după-amiază cineva a blocat cu o bucată de lemn, accesul către podina ruptă, însă doar într-o parte, iar riscul producerii unor accidente existe în continuare.

Incidentul din Vitrometan ridică o dată în plus serioase semne de întrebare asupra modului în care arată parcurile de joacă din oraş, asupra siguranţei copiilor, mizeriei care domneşte în ele, a câinilor vagabonzi care dorm sub sau lângă aparatele de joacă, a nepăsării autorităţilor care reacţionează foarte târziu sau în unele cazuri deloc.

Imaginile de mai jos au fost surprinse în urmă cu mai puţin de o oră, iar din ele se poate cum arată cel mai mare parc de joacă din cartierul Vitrometan.

Banner EximTur