Acasă Sibiu

Cea mai versată hoață din Sibiu | Foto camera de supraveghere

1109

O femeie de aproximativ 45-50 de ani este protagonista unor furturi din mai multe magazine alimentare din Sibiu. Metoda de furt este ingenioasă și niciodată aceasta nu ia produse în valoare mai mare de 200 de lei.

Patronii unui magazin alimentar de pe strada Moara de Scoarță din Sibiu, au semnalat pe Ora De Sibiu semnalat un caz de furt petrecut în unitatea lor în după amiaza zilei de sâmbătă a weekend-ului trecut.

Hoțul este o femeie care printr-o metodă ingenioasă a reușit să fure mai multe pachete de țigări și două sticle cu băuturi alcoolice și să scape basma curată.

Mai exact femeia pe care o vedeți în imagini, a intrat în magazin, și-a umplut coșul cu produse alimentare și țigări și a mers la casa de marcat. Aici a început un adevărat spectacol, foarte bine pus la punct.
hoata sibiu 1
”A pus produsele pe bandă la casă. Erau în valoare de aproximativ 320 de lei, iar la final i-a spus vânzătoarei că ar vrea să cumpere două sticle de coniac pentru că e ziua socrului ei, dar nu se poate decide. A rugat-o să o lase să meargă până afară cu cele două sticle să le arate soțului care ar fi fost în mașină și o aștepta și să îl întrebe pe el pe care să o aleagă. A lăsat pungile cu produse în magazin și a ieșit cu cele două sticle și nu s-a mai întors. La o verificare mai atentă s-a constatat că a furat și 11 pachete cu țigări. Acestea le-a pus în geanta cu care a ieșit afară și nu în pungile cu celelate produse ….”

Femeia a mai dat „lovituri” străzile Oțelarilor și Turnului din Sibiu dar si in unități din Cisnădie și Vâlcea.

Citeste mai mult pe Ora De Sibiu

Banner EximTur