Acasă Nova TV

Candidaţi surpriză pe listă | VEZI pe cine mizează Partidul Mişcarea Populară la Primărie

3113

Partidul Mişcarea Populară mizează pe mai mulţi candidaţi surpriză în municipiul de pe Târnava Mare.

Diana Popa, Preşedintele Organizaţiei judeţene a formaţiunii a fost invitata lui Jimmy Ionescu în cadrul emisiunii În Linia Întâi la Nova TV.

Aceasta a vorbit despre o parte dintre oamenii pe care formaţiunea îi va avea pe lista pentru Consiliul Local Mediaş şi a prezentat doi dintre ei, profesorul şi jurnalistul Didy Aldea, respectiv interpreta de muzică populară Narcisa Luncan Şimon.

 

didy aldeaDidy Aldea: Consider că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid de opoziție adevărat. Faptul că promovează tinerii m-a făcut să accept includerea pe lista filialei locale. Sper ca alături de colegii mei să promovăm o altfel de politică, față de ceea ce am văzut până acum pe plan local. M-a impresionat faptul că în partid sunt foarte multe persoane care nu au mai făcut politică.

 

Narcisa-Luncan-SimonNarcisa Luncan Șimon: Partidul Mişcarea Populară va veni cu oameni noi pe liste ceea ce cred că va fi o schimbare pozitivă față de ceea ce au văzut medieșenii până acum. Acest lucru m-a determinat să accept propunerea. Activitatea mea muzicală va continua dar, recunosc că, mă aștept la un feedback negativ din partea unei părți a celor care iubesc interpreta de muzică populară Narcisa Luncan Șimon. Voi rămâne același om, iubitor de folclor, animale, natură și frumos. Politica nu mă va schimba.

Diana Popa nu a oferit amănunte despre omul pe care Partidul Mişcarea Populară îl va arunca în lupta pentru fotoliul de primar, însă conform unor surse neoficiale, candidatul Partidului Mișcării Populare la Primăria Mediaș va fi Alex Oltean.alex oltean

Foto: Facebook|Didy Aldea|Narcisa Luncan Şimon|Alex Oltean

Banner EximTur