Acasă Nova TV

Nouă mii bonuri de masă furate dintr-un camion al unei firme din Mediaș

3650
DISTRIBUIȚI

Hoții au dat lovitura marți la Sibiu. Au spart un camion din care au furat numai puțin de 9.400 de bonuri de masă și s-au făcut nevăzuți.

Toată întâmplarea s-a petrecut marți pe strada Frigoriferului din municipiul Sibiu. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că autoturismul pe care l-a lăsat parcat pe această stradă, a fost spart de hoți, anunță Ora De Sibiu.

Este voba de un furt din auto. Prin forțarea ușii portierei, dintre scaune a fost sustrasă o cutie în care erau peste 9.400 de bonuri de masă și suma de 200 de lei

Toate bonurile de masă erau ștampilate cu ștampila firmei Paul Com SRL, așa că în cazul în care cineva vrea să vă ofere bonuri de masa la prețuri de chilipir și au ștampila acestei societăți, sunați fără ezitare la 112.

Păgubitul a postat și un anunț care a devenit viral pe internet în care spune că se oferă și recompensă pentru cei ce pot să ofere informații legate de acest furt din auto.

” Va rugam în cazul în care cineva primește astfel de tichete sa anunțe imediat politia (112 ) sau sa sune la nr. 0727313161. Oferim recompensa !!!”
ANUNT

Foto Ora De Sibiu

ACTUALIZARE VIDEO

Firma păgubită a postat pe pagina sa de socializare un film care surprinde momentul furtului. Este vorba despre o cameră de supraveghere din zona în care s-a petrecut evenimentul.

edelweiss

Atenție ! în data de 09.02.2016 s-au furat de pe strada Frigoriferului nr 1 Sibiu un nr mare de tichete de masa care sunt stampilate . Va rugam în cazul în care cineva primește astfel de tichete sa anunțe imediat politia (112 ) sau sa sune la nr. 0727313161 !!!!Oferim recompensa !!!

Posted by Edelweiss_Medias on 9 Februarie 2016

Banner EximTur