Acasă Nova TV

Cu sau fără corzi vocale la câini | Explicaţiile lui Ioan Ciulea

4576
DISTRIBUIȚI

Proprietarii de câini care locuiesc la case ar putea fi obligaţi să îşi opereze câinii care tulbură liniştea publică prin lătrat zgomotos.

Consilierul local Ioan Ciulea a depus un amendament şi vrea să modifice hotărârea Consiliului Local care reglementează creşterea, deţinerea şi protecţia animalelor pe raza municipiului Mediaş.

Ioan Ciulea spune că vorbeşte în numele mai multor medieşeni deranjaţi de lătratul foarte puternic al câinilor din curţile vecinilor. Concret alesul local vrea să modifice hotârârea Consiliului Local care se referă la creşterea animalelor în municipiu.

Concret Ioan Ciulea vrea ca persoanele care deţin câini la casă să aibă acordul vecinilor, iar în caz contrar aceştia să fie obligaţi să îşi opereze patrupedele la corzile vocale pentru a nu mai deranja cu lătratul lor.

Banner EximTur
 • Marilena

  Retardul asta e si analfafet….cine voteaza toti retardatii????
  Bai cretinule de consilier local ce spui tu contravine unei legi nationale !!!!

  • Armin Cristian

   Mai bine ti le taiem tie ca tot in plus vorbesti ca numa la noi in Mediasu asta de cacat si de 2 lei poti vedea si auzi asemenea prostii .

 • Marilena

  Alooooo consilierul lui peste prajit, conform legii 205/2004, Art. 6, Alineatul (i) ce vrei tu e ILEGAL!!!!!
  Daca vrei liniste deplina poti sa te duci la cimitir

 • Mariana Ungur

  Au terminat consilierii toate proiectele și se ocupă de propuneri tâmpite?! Eu propun celor pe care-i deranjează lătratul câinilor să-și trateze nervii sau să vadă la stăpânii câinilor în ce condiții îi țin, că unii îi țin legați , în frig și nu le dau nici apă să bea, mai rău ca cei maidanezi și poate de-aia latră aiurea, dacă latră prea mult. Nici asta nu-i sigur, cine știe poate e doar o grijă a domnului consilier local!! Iar domnului consilier local să lase locul la altul dacă i s-a terminat frontul de lucru în folosul cetățenilor și vine cu asemenea lucruri. Mai lăsați câinii în pace că i-ați hăituit destul !

 • Nicu

  Aloooo,mai Ciulea!!!!Pleaca dracului de acolo,ca prost mai mare ca tine nu exista in judet.Oricum medicii s-au declarant invinsi in ce priveste cretinismul tau! Macar nu-ti mai cheltui banii pe la medici ca oricum tot PROST vei muri,dobitocule! Cel mai bine ar fi sa te spanzuri,macar nu mai consumi aerul, prostule! Si inca ceva,analfabetule: in dictionarul limbii romane,nu exista cuvant care sa te poata caracteriza la adevarata ta ,,valoare”!!!!

 • Nicu

  Si acum,ma adresez Consiliului Local Medias: mai oameni buni,voi nu vedeti ca Ciulea este prost,analfabet,este CRETIN mai oameni buni,cum il mai tineti acolo? Voi stiti ca este illegal sa profiti de prostia unui om sa-l exploatezi? Sau va bazati pe faptul ca nevertebratul asta nu e om? Eliminati dobitocul asta de acolo,ca ne facem de ras mai ceva decat Caracalul!!!!

 • Nicu

  Ciuleooo,mai bine sa-ti tai tu coaiele sa nu faci si tu un prost ca tine,ma cretinule!

 • Nicu Zen

  El deranjeaza mai multi oameni decat orice caine din medias prin ce zice. Lui de ce nu ii taie nimeni corzile?