Acasă Nova TV

Sondaj PNL | Gheorghe Roman ar câştiga clar alegerile la Mediaş

948

Gheorghe Roman ar câştiga clar alegerile la Mediaş conform unui sondaj PNL.

Liberalii au prezentat aseară  în cadrul unei şedinţe a PNL Sibiu rezultatele unui sondaj de opinie realizat în perioada 25 noiembrie – 22 decembrie 2015, anunţă Turnul Sfatului.

În municipiul Mediaș, lupta internă dintre Christinne Thellmann și Gheorghe Roman pare că a fost câștigată de deputat. Acesta ar câștiga alegerile pentru Primăria Mediaș cu 51%, în situația în care contracandidați i-ar fi Viorel Arcaș de la PSD (22,5%). În situația în care candidat al liberalilor ar fi Christine Thellmann ea ar avea un scor electoral de 40,2%, în timp ce Arcaș ar avea 30,3%. O situația dezastruasă pentru PNL ar fi în situația în care ar candida actualul primar Teodor Neamțu. Viorel Arcaș ar fi votat de 42,7% dintre medieșeni, în timp ce Neamțu ar obține 19,5%.

Conform statutului partidului, Gheorghe Roman va fi numit preşedinte al PNL Mediaş şi se va renunţa la variantele cu doi copreşedinţi. Vom reveni cu reacţii din partea liberalilor medieşeni.

Liberalii au realizat în vederea campaniei electorale din acest an un sondaj care are trei capitole: municipiul Sibiu, orașul Avrig și municipiul Mediaș. La nivelul județului, au fost intervievate 1843 persoane, cu o eroare de reprezentativitate de ±2.3% cu o probabilitate de 95%. Datele au fost culese, la cererea PNL, în perioada 25 noiembrie – 22 decembrie 2015, iar eşantionul a fost validat pe baza datelor INS.

Banner EximTur