Acasă Nova TV

OFICIAL: Gheorghe Roman preşedinte şi candidat PNL pentru Primăria Mediaş

1464

Gheorghe Roman a fost validat în funcţia de preşedinte al PNL Mediaş, respectiv candidat al formaţiuniunii pentru fotoliul de primar la alegerile locale din luna iunie.

Biroul Permanent Judeţean al PNL s-a întâlnit joi seara la Mediaş pentru a valida candidaturile pentru funcţia de primar în localităţile din zona de nord a judeţului Sibiu.

Liberalii s-au reunit joi seara la Casa Gazelor Naturale în cadrul Biroului Permanent Judeţean al formaţiunii. Conducerea PNL a luat act de sondajul de opinie realizat la nivelul Mediaşului, conform căruia Gheorghe Roman ar câştiga clar alegerile pentru funcţia de primar şi l-a desemnat pe acesta ca şi candidat, dar şi preşedinte al filialei locale a PNL.

Gheorghe Roman va echipă în cursa pentru Primăria Mediaş cu Christine Thellmann. Acesta a fost desemnat de liberali ca şi responsabil de zona de nord a judeţului Sibiu, în ceea ce priveşte pregătirea şi organizarea campaniei electorale, respectiv stabilirea candidaţilor la funcţia de primar acolo unde PNL nu ocupă această funcţie.

Banner EximTur