Acasă Nova TV

PSD Mediaş: Nu există mai multe variante de candidat la Primăria Mediaşului!

609

PSD Mediaş, prin vocea preşedintelui Viorel Arcaş, susţine că formaţiunea are un singur candidat la Primăria Mediaş, în persoana lui Mihai Macaveiu.

Social-democraţii medieşeni au reacţionat la comunicatul remis în cursul zilei de astăzi de către Biroul Permanent al Organizației Județene PSD Sibiu, în care se arată că la Mediaş există mai multe variante de candidaţi, motiv pentru care se va realiza un sondaj de opinie pentru desemnarea celui mai bine clasat.

,,Nu există mai multe variante de candidat la Primăria Mediaşului. Există o singură variantă, aleasă de membrii partidului, prin vot. Mihai Macaveiu este candidatul PSD la Primăria Mediaş. Este o alegere a membrilor partidului, cei care deja sunt lângă el în bătălia pentru funcţia de primar.

Nu vreau şi nu pot să pun la îndoială votul membrilor organizaţiei municipale a PSD Mediaş. Cu toţii am avut o opţiune clară: un candidat curat, neimplicat în niciun scandal, cu o integritate de netăgăduit, cu o experienţă profesională care să-l recomande pentru a administra un oraş care are o mare problemă la capitolul infrastructură, un candidat cu putere de muncă, obişnuit să lucreze în echipă şi care să pună pe primul loc interesele celor care l-au votat.

Acesta a fost profilul agreat de membrii organizaţiei municipale. Aceste criterii le-am avut în vedere în alegerea candidatului Mihai Macaveiu. Nu mai este locul gâlcevilor politicianiste, a permanentelor lupte şi proiecte subminate. Este timpul unor construcţii pe termen lung. De aceea membrii organizaţiei muncipale a PSD l-au ales candidat pe Mihai Macaveiu, un tânăr plin de voinţă şi de dorinţa de a face lucrurile să meargă” se arată în comunicatul de presă semnat de Senatorul Viorel Arcaş.

Banner EximTur