Acasă Nova TV

Bărbat din Dumbrăveni tâlhărit de o prostituată şi complicele acesteia | VEZI amănunte

1080

Bărbat din Dumbrăveni tâlhărit de o prostituată şi complicele acesteia.

În data de 3 decembrie, în jurul orei 2330, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul în municipiul Sibiu o persoană a fost agresată fizic şi deposedată de bunuri.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii sibieni au stabilit faptul că victima (un bărbat de 34 de ani, domiciliat în oraşul Dumbrăveni) a fost abordată de o persoană de sex feminin care i-a propus să întreţină raporturi sexuale în schimbul unei sume de bani, sens în care s-au deplasat împreună spre zona Gara Mică din municipiul Sibiu. În acelaşi loc a ajuns şi un bărbat, care prin folosirea violenţei a deposedat victima de telefonul mobil, suma de 200 de lei şi un animal de companie.

Cele două persoane bănuite de săvârşirea acestei fapte au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentate în cursul acestei zile Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

În data de 5 decembrie, cele două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie au fost prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Sibiu a emis pe numele celor două persoane mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Foto: arhivă

 

Banner EximTur