Acasă Nova TV

Toamna şi ploile aduc asfaltul | Cârpeală marca Gospodăria Comunală pe Brateiului

864

Toamna şi ploile aduc şi asfaltul în municipiul Mediaş.

Pe strada Brateiului, frezată de câteva săptămâni bune, s-a turnat asfalt în noroi, iar asta nu oricum ci în timp ce afară ploua. Rezultatul, mixtura asfaltică poate fi scoasă cu mâna din apă şi noroi.

Intrarea în oraş dinspre Sighişoara a fost frezată pe o porţiune de trei sute de metri în urmă cu aproximativ trei săptămâni. În cursul zilei de luni, pe ploaie a început pe câteva porţiuni şi turnarea de asfalt. În aceste condiţii, ieşirea din oraş spre Sighişoara arată jalnic, şoferii fac slalom cum pot printre canale în jurul cărora s-a frezat, gropi pline de apă şi noroi. Utilajele sunt trase pe dreapta, iar muncitorii nu sunt nicăieri.

La mică distanţă pe strada Târgului, să te aventurezi cu maşina înseamnă că ţi-ai asumat riscul de a rămâne într-o groapă plină cu apă despre care nu ştii cât este de adâncă. Artera a fost frezată şi evident lăsată aşa, probabil aplicându-se şi în acest caz teoria am asfalta dar nu avem front de lucru.

Modul în care arată cele două artere şi multe altele reprezintă mostra perfectă despre cum poţi să îţi baţi joc de şoferi, maşini şi nu în ultimul rând de banul public.

Banner EximTur