Acasă Nova TV

Tânără din Bazna bătută şi sechestrată de şase bărbaţi

1978

O tânără din localitatea sibiană Bazna a depus plângere la Poliţie pentru că şase bărbaţi ar fi sechestrat-o şi bătut-o vineri noaptea, ca să întreţină relaţii sexuale cu ei. Poliţiştii fac cercetări pentru tentativă de viol şi sechestrare.

Victima, o tânără de 32 de ani şi agresorii, bărbaţi cu vârste între 21 şi 49 de ani din Agârbiciu, s-au întâlnit la o discotecă în Mediaş. După miezul nopţii, femeia şi cei şase au plecat cu maşina spre Agârbiciu, însă pe drum aceasta a fost bătută şi obligată să întreţină relaţii sexuale.

Potrivit anchetatorilor, victima a opus rezistenţă pe câmp şi a reuşit să se refugieze la cea mai apropiată locuinţă din sat, de unde a sunat pe 112 şi a cerut ajutor.

“Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, iar în cauză se fac cercetări pentru infracţiunile de tentativă de viol, sechestrare de persoane şi furt”, a declarat pentru stiridesibiu.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

Cei şase agresori sunt cercetaţi în stare de libertate. Ei nu şi-au recunoscut faptele de care sunt acuzaţi, spun surse judiciare. (stiridesibiu.ro)

Foto Arhiva

Banner EximTur