Acasă Nova TV

Tâlhărie în Gara Mediaş | L-a lovit în faţă şi i-a smuls banii din mână

1987

Un minor a fost tâlhărit în Gara Mediaş de un altul.

Luni după-amiază poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au fost sesizaţi de un minor de 16 ani cu privire la faptul că, în ziua precedentă, a fost victima unei infracţiuni, prin folosirea violenţei fiind deposedat de suma de 30 de lei.

,,Victima, un minor de 16 ani, domiciliat în municipiul Mediaş, le-a relatat poliţiştilor faptul că în data de 25 octombrie, în timp ce se afla în zona Gării CFR Mediaş a fost abordat de un tânăr pe care nu-l cunoştea, tânăr care i-a cerut un leu. Victima, iniţial a refuzat motivând că nu are bani, însă tânărul care l-a abordat devenind agresiv şi ameninţându-l cu acte de violenţă, a scos din buzunar 30 de lei, acesta încercând să-i smulgă toţi banii. Minorul a opus rezistenţă, fiind lovit la nivelul feţei, suspectul i-a smuls astfel, banii şi a fugit.

Poliţiştii din Mediaş au demarat de urgenţă efectuarea de cercetări şi investigaţii care, coroborate cu informaţiile oferite de victimă, au condus la scurt timp, la identificarea unui minor de 17 ani, suspectat de săvârşirea acestei fapte.

Suspectul, în vârstă de 17 ani, domiciliat în municipiul Mediaş, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului şi Judecătoriei Mediaş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestării preventive. Cercetările în acest caz continuă” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

ACTUALIZARE:

În cursul zilei de ieri, minorul din Mediaş reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie a fost prezentat instanţei. În cadrul cercetărilor, suspectul şi-a recunoscut fapta iar prejudiciul a fost recuperat.

În acest dosar s-a dispus continuarea cercetărilor, împotriva acestuia fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Banner EximTur