Acasă Revista Presei

Site-ul de jocuri de noroc Bet365.com a fost interzis | VERIFICĂ-ȚI MAIL-UL

262

Site-ul de jocuri de noroc Bet365.com a fost interzis în România. Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a anulat dreptul de operare al companiilor Hollside Gaming LP şi Hillside Sports LP, care oferă servicii de jocuri de noroc pe site-ul Bet365.com. Jucătorii au la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi retrage banii din conturile de joc.

„Vă informăm că prin decizia nr. 2723/13.10.2015 se anulează dreptul de operare al companiilor HILLSIDE GAMING LP şi HILLSIDE SPORTS LP, care oferă în comun servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibilă prin intermediul site-ului bet365.com“, se arată într-o informare a ONJN.

Utilizatorii acestui serviciu au fost înștiințați de companie printr-un mail, că toate conturile se suspendă.
mesaj bet 365
Mai mult, compania a fost atenţionată să nu mai permit jocul persoanelor care accesează site-ul de pe ip-uri de România sau jucătorilor români conform dispoziţiilor legale şi să remită acestora banii existenţi în contul de joc. Jucătorii au 30 de zile să-şi retragă banii.

„Atenţionăm jucătorii ca au la dispoziţie 30 de zile pentru a retrage sumele deţinute în conturile de joc, perioadă după care accesul la site-ul bet365.com va fi restricţionat…”

Oficiul pentru Jocuri de Noroc mai arată că, în conformitate cu prevederile art.22 alin.(6) din OUG nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, „constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul României la activităţi de jocuri de noroc la distanţă“.

Foto adevarul.ro

Banner EximTur