Acasă Sibiu

Mașina poliţiei a lovit mai mulţi viţei pe autostradă | S-a oprit în parapet

1079

Grăbiţi să ajungă la un eveniment rutier, poliţiştii de la autostrăzi au avut parte de un incident neplăcut pe autostrada Orăştie-Sibiu.

Un TIR încărcat cu viţei a luat foc pe autostradă, in cursul dimineții de duminică. După izbucnirea focului, şoferul a eliberet în cel mai scurt timp animalele.

Până la sosirea echipajelor de intervenţie animalele au fost evacuate de către şoferul autocamionului, niciunul nefiind surprins de incendiu. În urma intervenţiei prompte a pompierilor aceştia au reuşit localizarea rapidă a incendiului, iar la finalizarea misiunii de stingere au fost afectate cauciucul şi diferite elemente combustibile ale părţii din spate a semiremorcii.

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza frecării cauciucului aflatpe partea stângă a punţii din spate a semiremorcii autocamionului”, spun reprezentanţii ISU Sibiu.

La faţa locului a venit şi un echipaj de la Poliţia Autostrăzi, însă misiunea acestuia nu s-a încheiat la modul cel mai fericit. Maşina a lovit mai multe animale aflate pe şosea, după care s-a oprit într-un parapet.

În locul ei a fost chemat de urgenţă un alt echipaj şi s-a eliberat şoseaua, iar în cauză se fac în continuare cercetări. (Adevarul de Sibiu)

VEZI VIDEO AICI

Banner EximTur