Acasă Nova TV

INCREDIBIL: Se dădea drept poliţişt şi oprea maşini în trafic!

1138
proces verbal agent politie

Un bărbat este cercetat penal după ce a oprit maşini în trafic, prezentându-se ca fiind poliţist.

În data de 24 octombrie, în jurul orei 2330, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că în afara localităţii Răşinari, o persoană de sex masculin opreşte în trafic autovehicule, prezentându-se ca fiind poliţist.

,,La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, fiind identificat un autovehicul parcat pe marginea părţii carosabile, având lămpile de poziţie aprinse iar din curtea imobilului în faţa căruia maşina staţiona a ieşit un grup de tineri. În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că unul dintre tineri, un sibian în vârstă de 22 de ani, este cel care, purtând o vestă reflectorizantă, ar fi ieşit în stradă şi ar fi oprit un autovehicul. Tânărul i-ar fi prezentat conducătorului auto pe care l-a oprit o legitimaţie, susţinând că este poliţist iar pentru abaterea săvârşită în trafic urmează să-l sancţioneze contravenţional.

Tânărul a predat poliţiştilor actul pe care l-a prezentat ca fiind legitimaţia, iar cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uzurparea de calităţi oficiale, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur