Acasă Nova TV

Biroul de examinare auto şi înmatriculări de la Mediaş mai are de aşteptat | VEZI amănunte

992
DISTRIBUIȚI

Biroul de examinare auto şi înmatriculări de la Mediaş mai are de aşteptat.

Clădirea fostului Oficiu de Pensii de pe strada Constantin Brâncoveanu este revendicată, astfel că se impune găsirea unei alte locaţii.

Cu toate că ar fi trebuit să funcţioneze deja la Mediaş, Biroul de examinare auto şi înmatriculări nu are deocamdată o locaţie adecvată. Senatorul Viorel Arcaş a explicat în cadrul unei conferinţe de presă că sunt probleme cu sediul de pe strada Constantin Brâncoveanu, iar din acest motiv va avea o discuţie cu municipalitatea pentru a găsi un alt spaţiu.

Iniţial, Biroul de examinare auto şi înmatriculări urma să funcţioneze la Cercul Militar. Ulterior, locaţia a fost schimbată, iar noua locaţie aleasă a fost clădirea fostului Oficiu de Pensii de pe strada Constantin Brâncoveanu. Povestea durează de cel puţin un an, timp în care lucrurile nu au avansat deloc.

Banner EximTur
  • Nicu

    Cu atatea locatii parasite,cu scoala de aviatie distrusa,in Medias este problema gasirea unei locatii pentru serviciul inmatriculari. Sa va fie rusine,ma retardati din asazisa conducere locala si comunistului Arcas!

  • Marius

    de ce sa nu avem si noi un birou de inmatriculari? avem atatea scoli de soferi in oras dar navem birouri? de ce trebuie sa mergem la sb sa dam examenul teoretic, nu avem o sala si 10 calculatoare? inainte cand a fost la casa sindicatelor de ce sa putut?

    cu atatea cladiri parasite (sc generala nr 3 de din spatele transgaz), are si curte mare, unde pot fi locuri de parcare!!

    orasul e plin de ruine si noi nu avem loc de 2 birouri? sa fim seriosi