Acasă Sport

Acuzat că a cerut bani de la un jucător | Declaraţii

361

Un jucător care a venit să dea probe la Mediaş în această vară spune că antrenorul Ion Balaur i-a cerut 5.000 Euro pentru a-l include în lot.

Tehnicianul alb-negrilor susţine că totul este o minciună şi că respectivul jucătorul a evoluat doar 20 de minute timp în care nu a convins şi a fost schimbat.

Adrian Martonca a venit în luna iunie să dea probe la Gaz Metan. Jucătorul susţine că antrenorul Ion Balaur i-a cerut suma de 5.000 Euro pentru a-l lua în lot.

Tehnicianul Gazului Metan se apără şi spune că totul este o minciună. Ion Balaur a explicat într-o conferinţă de presă că jucătorul a evoluat doar 20 de minute într-un trial iar ulterior a fost schimbat pentru că evoluţia sa nu a convins.

La rândul său, directorul sportiv al alb-negrilor, Claudiu Boaru, spune că jucătorul nu avea valoarea necesară pentru a evolua la Gaz Metan, iar ceea ce se întâmplă în prezent ar putea fi rodul frustrării sale.

Tehnicianul Ion Balaur a mai explicat în cadrul conferinţei de presă că se va consulta cu un avocat pentru a vedea ce este de făcut în această chestiune.

Banner EximTur