Acasă Sibiu

VIDEO | Mopedist LINȘAT și SCUIPAT în trafic SUB NASUL POLIȚIEI

1301

Imagini care nu prea fac deloc cinste Sibiului, au fost publicate de un tânăr pe internet. Acesta a fost la un pas să fie călcat de o mașină condusă de un șofer indolent în timp ce se deplasa pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. În loc să își ceară scuze, șoferul și prietenii din mașină l-au șicanat pe mopedist, iar un echipaj de poliție rutieră a refuzat să intervină.

Tânărul circula regulamentar pe banda a II-a, către Turnișor și a oprit la trecerea de pietoni, ca să dea prioritate unei persoane ce traversa.
În acel moment un Renault cu numărul de înmatriculare SB – 07 – TIN, a virat brusc de pe banda 1 pe banda 2, fără să se asigure și l-a atins pe mopedist în partea din spate, acesta fiind la un pas să se dezechilibreze.
Tânărul s-a speriat și a început să strige și să vocifereze către șoferul mașinii, care în loc să se asigure că este în regulă, a găsit de cuvință să intre într-un dialog nu tocmai amical cu mopedistul. Mai mult din imagini se observă cum mopedistul este șicanat în trafic în continuare de șofer, scuipat și chiar împins, fiind la un pas să ajungă sub roțile unei mașini ce circula regulamentar pe sensul opus.

Din aceleași imagini se poate vedea cu ușurință cum un echipaj de la poliția rutieră, aflat la mai puțin de 200 de metri de locul incidentului, refuză să îl ajute pe tânăr în momentul în care acesta solicită ajutor. Agentul îi spune acestuia să meargă să depună o plângere în scris, după care îl ignoră total. (oradesibiu.ro)

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. SB-07-TIN,cine stie ce boratura de cocalar o fi si beneficiaza de protectia politiei.Ciorile astea infecte asa se manifesta peste tot si sunt protejati ca sfintele moaste,in loc sa fie omorati pe loc sa le piara samanta!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here