Acasă Revista Presei

VEZI CINE | 3 000 000 lei cea mai mare primă dată vreodată în județul Sibiu

1430
acționarii transgaz fara dividende

Petru Văduva este numele primului administrator ”privat” al societății naționale de transport a gazelor naturale Transgaz SA, cu sediul în Mediaș.

Iar singura mare realizare care îi poate fi atribuită până acum este că a reușit, legal, să își tragă pe spuza proprie, cea mai mare primă dată vreodată pentru un angajat al unei instituții de stat: 3.144.361 de lei. În euro și rotunjit, vorbim de 700.000 de euro pentru Văduva, drept răsplată pentru rezultatele obținute de Transgaz în 2014.

petru-vaduva-transgazÎn afara acestor bonusuri, salariul net încasat de Văduva în ultimul an (2014) a fost echivalentul a 48.700 de euro. ”Reușita” lui Văduva este meritorie deoarece bonusurile le-a primit pentru obiective pe care tot el și le-a stabilit.
Din motive care nu au fost făcute publice, Petru Văduva a renunțat la o parte din primă, la fel ca și celelalte șase persoane din CA al Transgaz. Prin urmare, Văduva a cerut să mai încaseze efectiv drept primă pentru activitatea de anul trecut suma de 1.474.136 de lei (aprox. 327.000 de euro).

Citeste mai mult pe Turnul Sfatului

Banner EximTur

2 COMENTARII

  1. Structurile mafiote,isi pun amprenta pe absolut tot ce este benefic pentru Romania si distrug! Ce cauta interlopul de Vaduva la Transgaz si ce face asta pentru banii aia,care poti sa spui ca sunt furati! Dupa ce se disponibilizeaza oameni,interlopul asta ia sume exorbitante ca si premiu! DE CE si PANA CAND,oameni buni?Bucurestiul distruge Romania,chiar nu vedeti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here