Acasă Nova TV

Mii de persoane la Mediaş Ethnic Festival | Imagini şi declaraţii artişti

711

Mii de persoane au petrecut timp de două zile în Piaţa Corneliu Coposu la cea de-a doua ediţie a Mediaş Ethnic Festival.

Manifestarea a însemnat un târg al breslelor, recitaluri de folclor ale etniilor participante, dar şi concerte susţinute de Ducu Bertzi, Cargo, Trupa Arhaica, respectiv Zdob şi Zdub. 

Maghiari, germani, greci, ruşi lipoveni, români dar şi ţigani au prezentat pe scena din Piaţa Corneliu Coposu spectacole deosebite de folclo în cadrul Mediaş Ethnic Festival. Acestea au avut loc atât vineri cât şi sâmbătă.

Prima seară a festivalului a fost deschisă de Ducu Bertzi care a urcat pe scenă alături de doi colegi noi, unul la chitară şi unul la clapă, cu o abordare nouă a muzicii folk. Seara s-a încheiat cu un recital de excepţie al Trupei Cargo. Înainte de concert, Adrian Igrişan, solistul Cargo a vorbit despre aniversarea celor 30 ani de existenţă ai trupei dar şi despre proiectele de viitor. 

Cea de-a doua zi a Mediaş Ethnic Festival a adus un recital în premieră susţinut de Trupa Arhaica. Cel mai aşteptat moment a fost recitalul susţinut de moldovenii de la Zdob şi Zdub, care sărbătoresc anul acesta 20 ani de activitate a trupei.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Hai sa fim seriosi: la ethnic festival,nu au fost chiar mii de oameni! Au fost intr-adevar multi tagani,fapt care s-a vazut si dupa ce a ramas acolo si in imprejurimi,dar nu chiar mii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here