Acasă Nova TV

Ludovic Orban: Gheorghe Roman este preferinţa mea pentru Primăria Mediaş!

465

Prim-vicepreşedinte PNL, Ludovic Orban, a fost prezent sâmbătă în municipiul de pe Târnava Mare alături de conducerea judeţeană a formaţiunii.

Acesta şi-a declarat susţinerea pentru candidatura lui Gheorghe Roman în cursa pentru Primăria Mediaş şi a explicat că îl apreciază mod deosebit.

Ludovic Orban, parlamentarii Mircea Cazan şi Nicolae Neagu, alături de vicepreședinții Consiliului Județean Sibiu, Constantin Șovăială și Marcel Luca au participat sâmbătă la Mediaş la un spectacol organizat de liberali cu ocazia zilei de Sfânta Maria. Prim-vicepreşedintele PNL a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre faptul că Gheorghe Roman este preferinţa sa în cursa pentru Primăria Mediaş.

La rândul său deputatul Mircea Cazan a declarat că prezenţa lui Gheorghe Roman în rândurile PNL reprezintă o mare plus valoare şi că este convins de faptul că acesta va câştiga atât cursa internă cât şi Primăria Mediaş.

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. Nu vad unde este plusul de valoare ! Oare traseismul politic,fuga dupa ciolan,lipsa de bun-simt,este o valoare pe care noi nu stim sa o apreciem?

  2. Acest neavenit din Blajel este exemplul cel mai bun pentru Medieseni, traseist politic si milog independent. Nu mai exista nici o pesoana potenta bastinasa si afiliata societatii Mediesene? Pacat ca toti trantorii se erijeaza in pozitii de lideri pe banii impozabililor. Poate ca pupincurismul este activitatea primordial promovata de Medieseni si isi merita liderii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here