Acasă Revista Presei

Loteria Bonurilor Fiscale | Numerele câştigătoare pentru luna Iulie

275

Românii care au achiziţionat bunuri şi servicii în valoare de 364 de lei în data de 23 iulie sunt sunt fericiţii câştigători ai Loteriei bonurilor fiscale, fondul total de premiere ridicându-se la un milion de lei.

Dacă o persoană are un bon fiscal cu valoarea şi data emiterii stabilite în urma extragerii şi a depus cerere de revendicare a premiului la administraţia fiscală nu înseamnă că este neapărat şi câştigător. Astfel, dacă numărul celor cu bonuri câştigătoare este mai mare de 100, autorităţile vor organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare, premiile situându-se în acest caz la 10.000 de lei.

Deţinătorii bonurilor norocoase au la dispoziţie 30 de zile pentru revendicarea premiilor. Aceasta se poate face la orice administraţie fiscală din structura ANAF, unde trebuie depuse atât bonul câştigător în original, cât şi o copie a actului de identitate şi o cerere. Ulterior, Fiscul va verifica atât autenticitatea bonurilor în cauză, cât şi înregistrarea acestora în registre la comercianţi.

Citeste mai mult Adevarul

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here