Acasă Nova TV

Cristian Marian a demisionat din PNL | VEZI motivele

1158

Nu pot să fac politica celor care au fost acceptaţi în partid.

Cristian Marian a demisionat din PNL şi va părăsi Consiliul Local. Acesta spune că primirea deputatului Gheorghe Roman în rândul liberalilor este o greşeală şi că decizia sa este una principială, în condiţiile în care nu va putea face niciodată politica deputatului medieşean.

Cristian Marian a explicat într-o conferinţă de presă motivele demisiei din rândurile PNL Mediaş. Acesta spune că deschiderea partidului ar trebui însoţită de nişte criterii minime de valoare morală şi cu toate că nu are nimic personal cu deputatul Gheorghe Roman nu poate fi de acord cu politica făcută de acesta.

Cristian Marian a mai explicat că nu vrea să candideze la Primăria Mediaş, însă ar vrea un nou mandat în Consiliul Local în calitate de independent.

Banner EximTur

2 COMENTARII

  1. Bravo,Cristi! Ai luat o decizie bunicica,in sensul ca mai intai trebuia sa faci tot posibilul ca licheaua politica de Roman sa nu fie primit in partid.Nu vede nimeni ca asta umbla numai dupa ciolan si daca maine vor fi la putere udmr-ul sau taganii,acolo il vei gasi. Cei care l-au primit,trebuie sa se gandeasca ca in orice moment Roman paraseste nava,doar in caz de naufragiu cine o paraseste primul? Clar,SOBOLANUL.Deci,inca nu e tarziu sa fie inlaturat definitive din politica!!!

  2. adevarul e ca cristi NU vrea sa stea la masa cu un traseist politic!!
    stie el ce stie!

    oricum stati linistiti ca Gh roman daca va ajunge primar nu va face absolut nimic, stim ce-l intereseaza pe ghita!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here