Acasă Revista Presei

Captură de droguri în judeţul Mureş | Trei persoane reținute

583

Captură de droguri în judeţul Mureş, după percheziţii care au avut loc în Târgu Mureş şi localitatea Sîntu. Echipe de intervenție aparținând BCCO şi DIICOT au reţinut trei persoane, dintre cere doi cetăţeni maghiari, şi au confiscat sute de kilograme de canabis.

Poliţiştii BCCO şi DIICOT au făcut, luni, trei percheziţii domiciliare în Târgu Mureş, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Una dintre persoane, un bărbat, este din Târgu Mureş, în timp ce un alt bărbat şi o femeie sunt cetăţeni maghiari.

cannabis-muresÎn urma percheziţiilor, la una dintre adrese a fost descoperită o cultură de canabis şi au fost ridicate, în vederea analizării şi confiscării, peste 300 de kg. de masă verde dispusă pe o suprafaţă de 46,6 mp. şi 5 kg. de muguri de canabis, precum şi instrumente folosite pentru culturi “indoor”. Cei în cauză, 2 bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 38 şi 45 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat BCCO şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Foto DIICOT

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here