Acasă Sibiu

Bărbat dispărut de la locul de muncă de 5 zile | VEZI amănunte

463

Un bărbat a dispărut de la locul de muncă de 5 zile.

În data de 21 august, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, în data de 20 august 2015, un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Bacău a plecat voluntar de la locul de muncă din Gura Râului, jud. Sibiu, fără a reveni.

,,Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării unui bărbat – SELARU NICOLAE, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în com. Brusturoasa, sat. Camenca, jud. Bacău, care, în data de 20.08.2015, în jurul orelor 14.00, a plecat în mod voluntar din zona de exploatare forestieră cunoscută sub denumirea de Râul Mic, situată pe raza com. Gura Râului, jud. Sibiu, unde se afla la muncă, într-o directie necunoscută si nu a mai revenit la locul de cazare.

Semnalmente: înăltime 1,80 m, greutate – 85 kg, ochi căprui, păr fir drept, brunet, fata ovală, buze groase, constitutie atletică, rasa caucazian” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here